Friday, 10 May 2013

Apa Sudah Jadi??!

assalamualaikum!!

sebelum que nak cite ape yg berkenaan dengan topic kat atas tu meh dengar lagu ni dulu ;D

video

tahu kenapa que letak lagu/video ni?? sb que minat sangaaaaatttttttttt lagu ni..huhu :D dulu que cukup tak suka kpop..tapi skarang ni tak de lah que minat sangat dengan kpop ni..ad certain lagu je yg que minat..and lagu Monster ni antara lagu yg que minat..

lagi satu, que suka sangat dengan lagu ni sb tak jemu bila dengar..que slalu dengar lagu ni ulang ulang, tak jemu pun..sb slalu ny que ni jenis cepat bosan dengan sesuatu benda tapi bila dengar lagu ni tak de pun rasa bosan..

selain tu, cite cite korea pun que tak berape minat walaupun que minat sangat dengan cite Boys Over Flower..tu cite korea yg first que layan dari mula sampai habis :) sbelum ni ad jugak que layan Jewel In The Palace tapi tak de lah pulak que layan macam cite BOF tu..heee :D skarang ni que dalam proses cari balik dua cite ni..huhu sampai kawan kawan rumah pun mintak episod cite cite ni yg que dah download..see?? pengaruh cerita korea dari que :D

so kesimpulannya apa sudah jadi pada que?? =,='

ADIOS!!

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.